вони

Мария Рей
Ніхто не обіцяв, що буде легко.
Та хтось обіцяв, що буде поряд,
Лише при першій нагоді пішов десь далеко,
Тому не давай нікому в своєму житті важливої ролі.

Твоє існування — боротьба з системою,
Яку ти сам собі створив і намагаєшся знищити.
Куди не глянеш, усюди забито проблемами,
Щось там про мораль і цінності вищі.

Вона на краю зі  своїми думками про смерть,
Він з іншого боку хоче у небо злетіти, та крила занадто важкі.
В її душі розбите серце і біль не знаєш меж,
В його бажання бути незалежним, та бачить на собі лише погляди пусті.

Здається, в них нічого спільного, от тільки прірва зі спільним дном.
В них було щастя своє. По різному особливе, іноді навіть болюче.
Та колючим терновим вінком його зв'язали і тримають десь в підвалі
Тому, тепер вони обоє бажають свободи, бо набридло це довжиною в життя кіно.