The Jeff Healey - Feel Better

Темная Лилия
The Jeff Healey Band  - Станет Лучше

Твой день  длиною в вечность,
И мир так же холоден.
Никогда еще не было так одиноко,
Так пусто внутри,
И гложет чувство,
Что душу даром заложила.

Ты боишься старого друга увидеть,
И тогда ты приходишь,
Приходишь ко мне,
Обрести утешение.
Не в силах возразить,
Только сдаться могу.
 
Если тебе от этого лучше,
Обманывай, обманывай меня,
Если тебе от этого лучше,
Используй меня -
Залечи свои раны.

Утратив путь свой,
Устав неимоверно,
Из-за того кем стала ты –
Пустая  оболочка.
И более ничто прельщать не может.
Окаменев, ты просто погибаешь,
Но все равно идешь ко мне,
Ведь знаешь – я всегда свободен.

Если тебе от этого лучше,
Обманывай, обманывай меня,
Если тебе от этого лучше,
Используй меня -
Залечи свои раны.
Ты сжигала меня много раз,
Вновь и вновь возвращаясь

Если тебе от этого лучше,
Обманывай, обманывай меня,
Если тебе от этого лучше,
Используй меня -
Залечи свои раны.
__________________________________
Оригинал The Jeff Healey Band -  Lyrics

When your world is cold,
And your day seem to drag on,
Forever.
Feel like your soul were sold,
For nothing, for nothing,
And you never
Felt such loneliness, or emptiness,
And your old friend
Are so hard to face,
That's when you come to me,
You come to me,
When you need a safe embrace.

And like a fool I give it up for you,
There's nothing else I can do.

If it makes it feel better,
Then tell me, tell me more lies.
If it makes it feel better,
Then use me for love in disguise.
If it makes it feel better,

When you lost your way, and you're tired,
Of what you've become,
An empty shell, where nothing dwells, and you're dying,
And feeling numb,
Well you decide that you call on me,
'Cause you know I'm always free!

If it makes it feel better,
Then tell me, tell me more lies.
If it makes it feel better,
Then use me for love in disguise.
If it makes it feel better.

You know you burned me many times before,
Still I come back for more.

If it makes it feel better,
Come on tell me, tell me more lies.
If it makes it feel better,
You can use me for love in disguise.
If it makes it feel better,
better, better yeah,
If it makes it feel better.