На все молюсь на сонце, на туман, на вiтер... укр

Лариса Геращенко
На сонце, на туман, на вітер,
На сніг, на дощ, на білий іній,
На цвіт кульбаби у веснянім полі,
На цвіт картоплі в себе на городі,
На хмари в небі, зорі в далині,
На краплі поту в діда на чолі,
На свіжий хліб, що мати напекла,
На річку, що за обрій утекла…
На все молюсь, як на святу ікону -
Це є моє життя... Історія  народу.

Березень, 2001р.