Любов

Василий Никонюк -Партия Регионов
Я захворіла, хвора на любов
Візьми коханий недугу частинку
Мене кидає в жар я  вся дрожу
Без поцілунків без  твоїх, обіймів
Тіло немов натягнута струна
Я знаю ти назначений  мені
Не буду у любові соромитись
Від рук твоїх і губ не буду боронитись
Одне прошу в тебе коханий мій
Струну любові не порви у серці 
До теплих рук я пригорнусь твоїх
Щоб берегли любов кохані руки
Не відпущу щоб не було розлуки
І не покинув мене не забув
Я вся відкрита мов книгу для тебе
Я не скриваю почуттів любові
Твоя струна хай буде в такт моїй
Одна мелодія була,  одна на серці