Протирiччя

Дарья Данилевская
Зимова вщухла хуртовина,
сніги сказали мені : «Ні».
Яка зажурена билина
покрилась льодом на вікні…

Заснули вуличні обличчя,
лежать загублені кларнети.
Які незмінні протиріччя.
Мовчання – золото. Та де там…