Моя любов

Василий Никонюк -Партия Регионов
Скільки було радості у моїм житті
Не вернеш  уже назад  як  його не клич
І горіла я вогнем  так любила я
Прилетіла пташечка, твій потух костер 
        Пр
Нещаслива,  нещаслива, нещаслива я
Без твоєї я любові кругла сирота
Розпалю я розпалю любові костер
І нехай від заздрості помруть вороги
Щоб мені в любові,  знову  повезло
І до хати у віконце сонечко зайшло

Нехай хмари пролетять сльози заберуть
І як промінь сонечка буде німб в очах
І забула все забула ти найди  мене
І з тобою запалила любові костер

Бережи  тебе прошу ти мою любов
Нехай світяться вогнем відданість твоя
Щоб могла любити я до  кінця всіх днів
І благословив нас Бог на вірну любов

              Пр 2р