***

Ди Мэй
я повінстю в тобі.
а ти в мені на скільки?
як 86400 секунд в добі,
так дихаю тобою тільки.

я повінстю твоя.
а ти на скільки мій?
для мене не жалкуй вина,
втоплюсь я в ніжності твоїй.

я повністю в тобі.
а ти в мені лише на пінту.
відгук чийсь десь у юрбі:
"на пінту...він лише на пінту..."

25.01.13