Колючий дрiт два метра висота

Василий Никонюк -Партия Регионов
А сніг все падає я згадую тебе
Він на руках так розтає повільно
Ти любий  так далеко  від мене
Не можу я нічого поробити

    Пр 2р
Сніжинкою так хочу,  бути я
До тебе любий на руки спуститись
Я розцілую пальці твоїх рук
І освіжу життя твоє нелегке


Колючий дріт два метра висота
Стіна бетонна автомат, собаки
Для тебе  капелькою стану я води
Щоб  поцілунком губи освыжити

Росою ляжу на вії твої
Немов в тумані дні мої без тебе
Я догоряю,  догоряю як свіча
Я хочу долетіти так до тебе
Я як сніжинка любий без тебе
І сумно так без тебе аж до болю

                Пр 2р