Вибачай навеяно общением с Владимиром Проходой

Ната Максимец Морская
 Я так довго Майстра шукала,
 Я блукала шляхами битими,
 Вибачай, я не тих кохала,
 Душу й серце тримала відкритими. 
 Я не з тими стрічала ранок,
 З вуст не тих я пила росу,
 I не тим у пянкий світанок
 Дарувала свою красу!
 Не для тих я писала вірші,
 і не тим я співала пісень...
 Й на душі все ставало гірше,
 В серці ніч була а не день.
 Мені різали боляче крила,
 Щоб літати я вже не могла,
 Шепотіли - кохана, мила!
 Та коханою я не була!
 Й хоч рясніли сльозами очі
 Та в полон брала тіло хіть,   
 і до Воланда я щоночі 
 Прилітала, таких страхіть
 Я не бачила в  снах далеких,
 Та не лячно мені було,
 Знала - Майстер немов лелека
 Знову візьме мене під крило.
 Я так довго по світу блукала,
 Львівську каву пила, та чай,
 Я не тих весь цей час кохала,
 Вибачай мені,вибачай...