Каламбур на беларускай мове - 49

Леонид Ганчаров
Каламбур пра пакрыўджанага камара

Лятаў са слязамі паўсюдна і З  ПІСКАМ
Камар са сваім мудрагелістым СПІСКАМ
Усіх, хто не хоча любіць КАМАРОЎ.
І лаяўся брыдка, і зноў КАМАР  РОЎ.
*****
Каламбур про  обиженного комара

Летал со слезами повсеместно и с писком
Комар со своим  мудрёным списком
Всех, кто не хочет любить комаров.
И ругался грязно, и снова комар ревел.


изображение - из интернета