Боже, бережи того кого люблю

Лёля Капризоля
Боже, бережи того кого люблю
Будь з ним в радості і в горі
Життєвому сили дай кораблю
Не втонути в бурхливому морі.

Боже, Ти його захисти
Від усіх бід земних та нещастей
Закрий плечем Своїм і спаси
Від відчаю й всяких напастей.

Сльозу з очей бережно його зітри
Коли ніхто не бачить як боляче впасти
Ти мудро на ноги його підійми
Нехай віри вогонь ніколи його не згасне.

Боже, відповідь йому підкажи
Коли вагається й безліч сумнівів має
Ти за руку його вірною стежкою проведи
Хай ніколи душа його в темряві не блукає.

Боже, бережи того кого люблю
Ти бачиш все з небесної сторони
Кожного дня навіть у сні я молю
*Боже,прошу, Спаси його і Сохрани*.