Втрата укр

Шавлюк Александр
його стало занадто мало
зв'язок відсутній уже постійно
фотографії навпіл рвала
подарунки кидала в стіну

без пояснень він просто зникнув
залишив тебе наодинці
до такого ти ще не звикла
уже день третій тобі не спиться

що буде далі? що буде далі?
в кінці залишилась лиш ментальність
розібрати б все по-детально
відобразити б все візуально

його вчинок не має сенсу
без пояснень а це ще гірше
ви ж займались не лише сексом
адже між вами було щось більше

цієї ночі ти знову в сльози
отак просидиш на підвіконні
сама скажеш собі що досить
номер видалиш в телефоні

і він точно тебе не вартий
його листівки порвеш ти потім
все це спалиш в своїй кімнаті
і розвієш ти їхній попіл
 
гарячим чаєм душу зігрієш
потім ляжеш нарешті спати
ну і згодом він зрозуміє
що його ти найбільша втрата