Забути укр

Шавлюк Александр
намагаючись все забути
ти чомусь усе пам'ятаєш
вихідні потім знову будні
життя новим уже не стане

відійшла на план другий гордість
помінялись твої всі цілі
але розклеїться любов згодом
в бажанні стати єдиним цілим

нажаль причини нам не відомі
хоча й наслідків так багато
ну а потім приходить втома
і прогулянки ці крізь натовп

в якому знову шукаєш погляд
тих очей які найрідніші
її очі найкращий спогад
їх забути це найскладніше

і ти згодом прийдеш додому
і як завжди увімкнеш ящик
були разом півроку тому
розвивалось все якнайкраще

тепер газетні статі без суті
шоколад весь утратив солод
намагаючись все забути
надалі чуєш цей ніжний голос

ти його чуєш але ти мариш
її поряд уже немає
знову ранки і знову пари
на яких ти завжди дрімаєш

сигарети горілка пиво
дискотеки дівчата танці
і ти міг би бути щасливий
але прокинешся сам ти вранці

ти ще любиш і це помітно
вона єдина цього не бачить
ніби вимкнули всюди світло
відчуття ж так багато значить

знову серце колотить в груди
як раніше це все сприймаєш
намагаючись все забути
ти чомусь усе пам’ятаєш