Не закохуйтесь в поганих людей!

Анастасия Плетяк
Все на світі починається з любові,
Все життя закладене у ній,
Ми не знаємо, що ми робим долі,
Робим речі,які не маємо робить.

Ця любов буває не взаємна,
Робить людям боляче вона,
Всі думки  у нас про ту людину,
Яка дарує посмішку завжди.

Вибачаємо погані вчинки людям,
Коли нам брешуть,ми все слухаєм тоді,
І правду знаючи в собі,ми віримо брехні
Їхній завжди...

Ніколи не потрібно довіряти людям,
Потрібно придивлятися до них,
Тож будьте ,люди, ви розумні,
Не закохуйтесь в поганих тих людей!