Эллэ тиле мин

Фаниль Асфаров
Кунел тузмый.
Тузса туза йорэк.
Ашыгырга бердэ ярамый.
Ышанырга гына кирэк.

Кунел тузмый.
Яфрак сыман йорэк.
Кондэн кон, козгэ таба.
Чэнчеп куя бигерэк.

Куат ала, язга чыкса.
Тамчы кочен эчеп.
Тузган яраларын ямый.
Тормыш йомгакларын чишеп.

Язлар житкэч, коч ала инеш.
Минем йорэк тирбэлэнэ.
Очып китэ имеш.

Тирэн суга керсэндэ.
Ялкып тора йорэк.
Кунелдэге хыялларга.
Булсын ап-ак бизэк.

Шатлыкларда,уйнап колеп.
Алла безгэ язсын.
Сандугачлар сайраганда.
Кунел дога кылсын.

Яратулар бэлки килер.
Мэхэббэт безгэ терэк.
Язган кеше эллэ тиле.
Эллэ уйчан бигерэк.