Мудрiсть

Дьюти Фри
Мудрість приходить зненацька,
Навіть коли вже година йти.
Мудрість - цікава цяцька
Її просто так не знайти.

І гроші не стануть в нагоді
Дурню, що мудрості жде -
Вона ж бо не дівка гуляща,
За гроші ніяк не прийде.

Мудрість свою плекайте
В праці буденних днів.
І сотні разів воздасться
За це вам на схилі років.

В журбі - вона посміхнеться,
І в радості стримає вас -
Мудрість, ця сила розумних,
Хай зійде й не зрадить нас.