Пробачить бог доньку свою

Наталья Симченко
Де та земля якою я марю,
Де рідний край? Чи я живу?
Бо доля, геть, вона сумная,
А спокій буде аж в раю...

В раю? Мене чекає, хто там?
Є грішна я і плоть моя,
Бо не вінчалася  у церкві,
Ні з жодним чоловіком я.

Та так по долі усе склалось,
Що двічі заміж я пішла,
Господа може нагнівила,
Тим,що  до церкви  не прийшла.

Тому бажання є велике,
Прожити залишок життя,
Щоб перед Богом бути  чистою,
Але чи зможу бути я?

Богослухняною, та відвертою,
Ніде, щоб часом не збрехати,
Молитись буду, Бог пробачить…
Сама не в силах про це дбати.

Люблю я землю, нею марю!
Ось рідний край і я живу,
Мені здається, що даремно
Шматую душеньку свою...


Піду до церкви, помолюся,
Пробачить Бог доньку свою,
Між тим на небо подивлюся,
Та, долі дітям  попрошу!