нестримне бажання

Бенедикт Куропаткин
нестримне бажання
втікти з цього міста
з цієї країни
з цієї планети
моє ненависне існування
люди зроблені із заплесневілого тіста
зовсім не шкода,нехай залишаються руїни
нехай зникають усі гроші,усі монети
поїду у нову зеландію
вже знаю кого з собою візьму
тих,що ніколи  не робили боляче
людину одну чи дві
з душею,як маріанська западина
дуже-дуже близьку
а інші персони-гнилі овочі