***

Татьяна Гриско
лише танцюючи я можу доторкнутись
до твоїх ніжних і гарячих рук
коли лунає музики чарівний звук
так непомітно хочеться тобі всміхнутись
лише у танці граємо любов
зливаємось тілами ,поцілунком
ці миті є для мене подарунком
і відповідь на сотні молитов
рука в руці і тільки очі в очі
і з кожним «па» душа моя летить
так хочу зупинити кожну мить
а зупиняти танець цей не хочу
лише у ньому любиш ти мене
заповнюєш всю душу почуттями
встилаєш шлях пахучими квітками
 а я в ці миті думаю одне
так хочеться з тобою полетіти
тонути у обіймах почуттів
як я тебе щоб ти мене любив
але не мій….так жаль але не мій ти
лише це Танго - наших тіл дует
лише у ньому подих твій піймаю
 я так тебе без памяті кохаю
як жаль що це лиш мій тепер секрет.
Закрию очі і вдихаю запах твій
В обіймах танцю серце зігріваю
Твої долоні у своїх тримаю
Й  ковтаю сльози з-під холодних вій.
Я дякую тобі за цей дует
за те що ці хвилини ти зі мною
що можу милуватися тобою
дивитись на твій сильний силует
лише танцюючи я можу доторкнутись
лише танцюючи прижатись до грудей
лише танцюючи……між шепотом людей
я можу твому серцю посміхнутись…..
лише танцюючи…..