Ян фе

Георгий Грищенко
(акровірш)
Як ішов у Президенти
Нам служити обіцяв,
У бандитів був агентом,
Кинув нас і обібрав.

Олігархи багатіють,
Всі страждають бідняки
І вже грони гніву зріють,
Час розплати ждіть «ділки».

Він уже не схаменеться
І не буде нам служить,
Тож в гаранти хай не преться,
Ясно, браття, що робить.          
Факт, повірили мордяці,
Етап другий – дать по сраці.
17.07.11.