Букетик квiтiв

Георгий Грищенко
Букетик квітів польових
Тобі сьогодні я дарую
І як додаток вже до них
Дозволь тебе я поцілую.

Хай їхня ніжність і краса
Тебе сьогодні зачарує,
Їх доглядали ж небеса,
Ти їх полюбиш, серце чує.

Я назбирав їх у полях –
Червоний мак, волошки сині,
Ромашки білі – у садах,
Усі вони в букеті нині.

Нехай тобі завжди щастить,
Хвороби різні оминають,
Літа старайся обдурить,
Ти ж молода, усі хай знають.

Нехай любов і доброта
Тобі допомагають жити,
Хай будні будуть як свята
Й дозволь мені тебе любити.
15.08.11.