БУРЯ...

Саша Моисеенко
Чорні хмари.  Вітер шалений.
Грізний свист. Ламаються дерева…
Хмари зійшлися. Блискавка синя.
Все спалахом стало. Гуркіт. І Тиша ..
Самотньо мені  у Просторі. Нікуди дітись.
Спалахують блискавки у зіницях.
Спалахує Небо. Не лячно мені.
Зірниці виповнюють Серце моє.
Сила Вітру карбує Слова.
Ущухла Негода. День гожий настав.
Зміцніли Думки. Сильнішою стала.
Мій дух, як кресало!  Душа запалала...