Традицiя

Георгий Грищенко
За патріотами слідкують,
Така у нас традиція,
Коли допитують, катують,
Така у нас міліція.

Коли ти владу зневажаєш,
Така у нас традиція,
І розігнати побажаєш,
Та є у нас міліція.

На демонстрацію приходиш,
Така у нас традиція,
Там спец загони ти знаходиш,
Така у нас міліція.

Всіх розігнати вона має,
Така у нас традиція,
Тебе як ворога сприймає,
Така у нас міліція.

Бандитське плем’я в нас у владі,
Така у нас традиція,
Та патріоти на заваді,
Та є у нас  міліція.

Та так як є завжди не буде,
Така уже традиція,
Навік загине плем’я люте,
Не захистить й міліція.
04.09.11.