Лист веснi

Георгий Грищенко
Нині осінню сумною
Напишу листа весні,
Що її вночі зимою
Буду бачити у сні.

Як вона мене вітає
Різнобарв’ям кольорів,
Соловейком, що співає
Десь у зелені гаїв.

Сонечком, що оживляє
Наший рідний дивосвіт
І веселкою, що грає
І зникає  в душах лід.

Теплим дощиком раптовим
І гудінням бджіл в садку,
Свіжим подихом ранковим
На замріянім ставку.

І душа життю радіє
Від припливу нових сил,
То весна на нас так діє,
Що літаємо без крил.

Напишу, приходь скоріше,
Зиму злую прожени,
Хочу жити веселіше
В різнобарв’ї див весни.
24.09.11.