Хист

Георгий Грищенко
Я б соловейком заспівав,
Щоб чула як тебе кохаю
Увесь би світ зачарував,
Та цього хисту я не маю.

Я б твій портрет намалював,
Щоб знала як тебе кохаю
Небесні фарби я б дістав,
Та цього хисту я не маю.

В далекий космос я б злітав,
Щоб знала як тебе кохаю
Я там би квітів назбирав,
Та цього хисту я не маю.

Я б рай земний побудував,
Щоб знала як тебе кохаю
Я б наший світ цим здивував,
Та цього хисту я не маю.

Я б з неба зіроньку зірвав,
Щоб знала як тебе кохаю
Тобі б її подарував,
Та цього хисту я не маю.

Я б ще багато що утнув,
Щоб знала як тебе кохаю,
Та лиш вірша цього писнув,
Бо хист такий єдиний маю.
25.11.11.