Дует

Георгий Грищенко
Прокидаюся щоночі,
Стогне він, вона пищить,
Слухать це мо’ є охочі,
А мені поспать кортить.

Як би знав які сусіди
Не дають мені поспать,
Побажав би їм щоб діти
В них з’являлися по п’ять.

Не було б коли стогнати,
Не було б коли пищать,
Міг би я спокійно спати,
А не під дует страждать.
11.12.11.