Пошук

Оксана Эйсмонт
Ти шукаєш мене, я шукаю тебе
У пітьмі ми зустрінимось знову.
Я кохаю тебе, ти кохаеш мене
ТО чому моє серце шукає чогось?
Чогось зовсім незнаного нині.
Невже любов, ота, мені сумна?
Невже втрачаю я життя?
Чому не знаю, але щось шукаю.
Чому від тебе я тікаю?
Ей, люди дайте силу зупинитись.
Не йти від життя, кохання свого.