Нова влада

Шахтёр
Знов  угору «лізуть» ціни,
Газ дорожчає удвічі.
Всіх поставлять на коліна,
Та морально покалічать.

Бідна  ненько Україна
Розібратися не може,
Хто для неї син дбайливий,
Хто для неї пан ворожий?