Подаруй менi...

Наталья Сытник
Подаруй мені літо яскраве
серед білих причудів зими.
Хай тепло нас зігріє й побавить,
розтривожить, забуті вже сни.
Щоб душа поміж ними зігрілась
і зраділа, і знов ожила,
Щоб надія у ній поселилась,
і так вічно щаслива жила.