Ос ння туга

Жанна Кучерявая
 Заплітала осінь свої коси
 Павутинням бабиного літа
 І дивилися блакитні очі
 Небо далечінь і ранні роси
 Ще не полетів у вирій
 Той останній птах,що серце крає
 Береже він пам'ять літа
 Передчасно крил не розправляє
 У далекому незнаннім краю
 Що його сердешного чекає
 Щастя,вдача у новій родині
 Чи тепло на рідній Батьківщині