Вогник в далечi

Мария Тарасюк
Ніч. Зима.
Я стою самотня у вікна,
І бачу в далечі ліхтарик світить
Невже зі мною поділився?

Але в якусь мить
З туманом злився.
Пропала радість,
Сум прийшов.

Так гірко стало,
Що і ти пішов.