Думка

Лидия Круспер
Чому життя таке гидке??
Чому сипле сіль на рани ?
Чому душа вже не живе? Як раніш було аж співає?
Бува ідеш і радий що живеш.
А тепер молиш Бога , щоб забути все прожите і спокійно в небо відлетіти.
І там цю думку залишити.
Але не завше все так погано, візьми протри від солі  рану .
Звичайно душу не протреш , але намить про гидоту  забудеш.