Ос1нь

Яян Иванов-Валеков
Горять ліси.
Осіннії часи
Продовжують свій біг...

Кружляє листя,
Калинове намисто
Чекає з сумом перший сніг...

Димлять тумани,
Кришталем раннім
Звучать світанки у сріблястій млі,

Дні теплі - диво,
Дощі квапливо
Єднають небо до землі...