Душа не витрима скорботи...

Наталья Сытник
Душа не витрима скорботи,
Подай їй, Боженько, тепла,
Пошли терпіння в нагороду,
Щоби зігрілась, ожила.

Щоб не тремтіла від розпуки,
Не голосила в самоті,
Візьми цю душу на поруки,
Візьми останній раз в житті...