***

Роман Березовський
Твоя краса вже й не така висока.
Вона минуча,скоро відцвіте.
І хто тоді під боком в тебе буде?
Хто в старості догляне,обійме...

Так ти розумна-зараз їх багато.
І мабуть в ліжку ти тепер зручна...
Але чи схочеш в ліжко це лягати,
як в ньому є людина,та не Та...

Не Та, що божеволіє від тебе.
Не Та, яка пробачить сто образ...
Й хоч ти мені немов наркотик треба,
та підлаштовувався я в останній раз.