***

Ангелина Леонтьева
Іноді бувають хвиліні
коли кожна година едина
коли на мить усе життя завмирае
коли усе бліля тебе знаеме
та блискучи яскраві очи
и ти хочишь у них занирнути
а вони поряд шепочать
що тебе дуже сильно кохають
що поряд з тобою на завжди
и не покинуть тебе николи
и ця мить у памьяті назавжди
и берегти її у сердці треба
байдуже що все мине
та зминеться все на краще
ця година бильше не вернеться
и людина так кохати не буде
а ти залишай у своему сердці
кожну мить та кожну хвилину
залишай кожну історию в сердці
залишай правду едину
бо потім ти знову згадаешь
про те що колись відбувалось
та очі ти ті згадаешь
и повернутися туди захочешь
а мине вже рокив двядцять
и вертатися вже нема куди
так що краще не забувайте
та кожну мить бережіть вона едина
й радуйся кожний подии
и назавжди на завжди с тобою
твоя любовь та ще крапля боли
але ти ніколи не забувай
та завжди біля сердця тримай