Хто такий тато... Усмiшка

Бурчак Ворожбянский
У маленького Адама
В дитсадочку запитали:
– Хто твої татусь та мама?
Й хлопець „видав” мадригали:
– Наша мама – годувальник:
Варить борщ і гріє чайник.
Ще ж – постійний прибиральник,
Прасувальник, шабрувальник,
Підмітальник, постачальник,
Позичальник, цілувальник.
А татусь мій – випивальник
І над ненькою начальник...