***

Ника Ковальчук
Нема нічого в світі гірше,
Коли тебе не розуміють...
Коли близька й рідна людина
Тебе підтримати не вміє.
Коли під час важкої миті
Поруч нема зовсім нікого,
Ти пам`ятай,що своїм дітям
Потрібна ти обов`язково!