Святы дзень

Нина Джумова
Калі адчыняеш браму
Схаванага свайго сэрца,
То пачынаеш не драму,
А песню, што гучна л’ецца.
Калі адкрываеш душу,
Схаваную ўскарбонцы,
То не ідзеш па сушы,
А імкнешся да сонца.
Калі нараджаюцца дзеці,
Што кропля ў кроплю ты:
Больш шчасця няма ў свеце,
Той дзень для цябе святы.