Обiйми мене

София Срибная
Обійми мене.
Просто так, без вагань.
Обійми мене.
Не висловлюючи зайвих питань.
Обійми мене.
Тобі що, важко, не хочеш?
І на вушко мені, щось шепочеш.
Не потрібно нічого казати.
Краще, обійнявшись мовчати.
Обійми мене.