Начальнику вузла звъязку

Шахтёр
В Першотравенську обрів
Дуже гарну звичку:
А ні дім, а ні сім”я,
Дайте тільки річку.

Щоб забитись в камиші,
Запалить цигарку,
Чи то "БАМ", чи "Кардаші",
Либонь - випить чарку.

Злове Коля пару рибок
З ночі до утра,
А на шахті гарно бреше:-
Два, чи три відра.

Риба,- каже,- там така,
Що на все хапає.
Розмір зміг би показать,
Рук не вистачає,

А, з рибалки приїзджа,
Каже на наряді:-
Ох, і гарні ж «риби» там,
Тільки всі – в помаді.