Сонячний зайчик...

Ксюша Шатрук
Сонячний  зайчик  знову  ловлю  на  твоєму  обличчі 
 Цей  промінчик  стрибає  по  тілу  твоєму  все  нижче  і  нижче 
 Покриваю  цілунками  ніжно  так,  лагідно  твою  шкіру 
 Може  я  зійшла  з  розуму,  та  незнаю  чому,  але  я  тобі  вірю.. 
 Вірю  кожному  слову,  кожному  погляду  і  поцілунку 
 Я  підношу  тобі  всю  себе  навіки  в  дарунки 
 Я  вбираю  у  себе  все  тепло,  що  мені  ти  даруєш 
 Я  покличу  ввісні,  й  хоч  далеко  ти,  знаю,  що  чуєш.. 
 Ти  нізвідки  прийшов  і  подумать  боюсь  навіть,  що  кудись  зникнеш 
 Хоч  раніш  незнав  щастя..насолоджуйся..вір  мені,  скоро  ти  звикнеш 
 Я  дарую  тобі  кожен  подих  свій  й  весь  світ,  що  навколо 
 Віддаєш  все  сповна,  наші  душі  разом,  що  б  не  було  довкола.. 
 Сонячний  зайчик  знов  ловлю  на  обличчі  у  тебе.. 
 Хай  нам  заздрять  усі...бо  любов  наша  скріплена  сонцем  і  небом..