Я не знаю...

Ксюша Шатрук
 Я  не  знаю  про  що  ти  думаєш
 Я  не  знаю  у  що  ти  віриш
 Що  говориш  десь  там  за  спиною
 Чи  ти  судиш,  чи  вчинки  міряєш?
 Чи  клянеш?  Чи  кидаєш  образи?
 Чи  забув  вже  давним  давно?
 Всі  слова  -  то  фальшиві  стрази...
 Почуття  -  це  німе  кіно...
 Якщо  є,  ти  його  відчуєш...
 А  нема  -  пустота  в  душі...
 Я  хотіла  повірити  в  чудо..
 Та  ти  й  сам  знаєш:  ми  -  чужі!!...