Яке свято без салюту? Усмiшка

Бурчак Ворожбянский
Свято без феєрверку
чи салюту – то не свято!
       (Із радіореклами)

Заколов Іван свиню.
Все, як слід, зробили:
Навіть рильце до меню
Й ратиці включили.
Плюс ковбаску, сальтисон
І печені інші.
Треба ж бо „тримать фасон”,
Чим, мовляв, ми гірші?
Всі прийшли на шашлики,
Ніде навіть сісти.
Рядові й керівники –
Хто не хоче їсти?
Для села не дивина
Розчинять ворота.
Під сто грамів свіжина
Зникла враз у роті.
– Все окейно, –  хтось сказав, –
Та не дуже круто.
Скупердяєм Іван став:
Не було салюту!..