Федотову В. А

Шахтёр
Ніс - картоплей, волос – сивий,
Сало їсть й сметану.
Каже:- Хлопці, я – козак,
Тільки з Казахстану.

Місто Кемерово я
Згадую в Кузбасі.
Скільки довгих там грошей
Платили у касі.

На машину заробив,
Там і оженився.
А ,як заробітки впали,
Зрузу же і змився.

Бо, там овочів нема,
Ковбаси – ні палки.
Та і хоббі не було,
Не було рибалки.

А в народі про рибалку
Є такий натяк: -
Що, вона – та сама п`янка,
Тільки – в чоботях.