Агенство манекенiв

Александр Васильевич Бойко
світ відштовхнув його твердою примусовістю -
себе картати тут не вміють.
вони давно забули чисті звуки совісті,
вони повикидали мрії.

усміхнений вартовий модного магазину
падає від вітру на бруківку
з-під пласмасових шматків
на мене дивиться його серце
на цьому місці
я завжди сміюсь

30.01.2013 р.