Якщо ще зможу тебе вiдчути

Ксюша Шатрук
Коли  крізь  призму  німого  часу
Я  знов  відчую  твої  обійми
То  не  повірю  у  щастя  зразу
Я  буду  вільна!  Від  тебе  вільна!

Коли  закрию  на  мить  лиш  очі
І  усвідомлю  що  все  здійснилось
Усе,  молила  чого  щоночі...
Що  ніби  в  казці  мені  наснилось.

Я  не  повірю  тобі  відразу,
Ні  усмішці,  ні  словам  почутим.
Та  я  -  не  ти,  не  злякаюсь  шансу!
Якщо  ще  зможу  тебе  відчути....