***

Ляна Мейденс
де ти ходиш коли тебе так треба
що ти робиш у моїх думках не живу а існую я
через тебе ночі без сонні але цеж не гра і рівнів тут
нема а лиш те що відчуває душа  зізнайся ти ж у мене що ночі уснах
блукаєш там де вже нес нема ти там не сам так чи інакше там буду я
хай що кажуть правила я тебе знайду