я кохатиму тебе

Ксения Дыяк
я кохатиму тебе усе життя.
скажеш, голосно слова дзвенять у вухах?
та без тебе я полину в забуття,
тому вір мені, прошу, уважно слухай.

не шкода мені тепер шальної волі,
адже простір я знайшла в твоїх очах.
знай, з тобою поруч бути - моя доля
й щастя дарувати у простих речах.

та щоранку тебе ніжно обіймати,
просто ти найкраще чудо із чудес.
любий, зрозумій, тебе кохати -
це дарунок посланний з небес.