Колискова

Светлана Лагирева
За вікном співають пісню зорі

І осяяв місяць все на дворі

Засинай солодким сном, дитино.

Хай тобі насниться Україна.



Приспів:

А я тихо помолюся Богу,

щоб життя легка була дорога,

щоб не знав ти болю і страждання.

Спи солодко ти, моє кохання.



Хай тобі насниться синє море,

вільний птах в безмежному просторі.

І яскраве сонечко над нами,

І турботливі долоні мами.



Приспів:

А я тихо помолюся Богу,

щоб життя легка була дорога,

щоб не знав ти болю і страждання.

Спи солодко ти, моє кохання.